GHOST TRACK

De muziektheatervoorstelling GHOST TRACK van Blau Hynder heeft van februari tot en met april 2014 succesvol in theaters in heel Nederland gespeeld.

“De onberekenbare muzieklegende Harry Been gaat na een zwart gat van twintig jaar een nieuw album opnemen. In de beslotenheid van de studio zien wij de wederopstanding van een grillige en onzekere man. In een intens samenspel met de technicus en de doorgewinterde muzikanten krijgt het rauwe album gestalte en stevent de sessie af op het ultieme duet met de zangeres die indertijd gestorven is. Ghost Track is muziektheater waarbij live (pop)muziek een zeer prominente rol speelt, in combinatie met van tevoren opgenomen geluid, muziek en zang. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de opnametechnieken en de verschillende manieren waarop muziek in een studio ontstaat.”

Met acteurs Hein van der Heijden (Louis d’Or 2013) en Henk Zwart (Suver Nuver) en muzikanten Anne Zwaga (saxofoon, toetsen), Stephan Jankowski (gitaar) en Ruud Vleij (basgitaar). En een speciale “audio ghost appearance” van Ellen ten Damme.