Cleo & Lex

Deze muziektheatervoorstelling is in 2015/2016 door Blau Hynder speciaal ontwikkeld voor huiskamers.

Na een succesvolle theatertour langs veertig huiskamers in Friesland, Groningen en Drenthe in 2016 volgt in de eerste helft van 2017 een níeuwe tour langs veertig huiskamers in heel Nederland.

“De aan lager wal geraakte superster Cleo strandt bij haar grootste fan, Lex. Zij laat zich verleiden tot zijn grootste wens: samen een intiem thuisconcert geven voor genodigden. Op de avond zelf laat Cleo het afweten. Lex probeert alles om haar toch zo ver te krijgen. Het publiek druppelt immers al binnen. Beide hoofdpersonen spelen, vechten, zingen en musiceren. Op de tonen van jazz, pop en moderne muziek verliezen ze zich in weemoed, zelfbeklag en adoratie. Maar terwijl de avond vordert, houdt Cleo nog altijd voet bij stuk…
Livemuziek en spel van Julia van de Graaff (Zeeuwse Vrouwen en Restaurant Amore) en Anne Zwaga (Hurt like Hell en Ghost Track), teksten van Simon Weeda (Ik vertel het graag zo en Nobody Home) en regie van Dick Hauser (o.a. Hauser Orkater).”

www.blauhynder.nl